U bevindt zich hier: Home  »  Tuin ontwerp

Tuin ontwerp

Garden Design maakt creatieve en praktische ontwerpen voor iedere tuin, helemaal afgestemd op uw wensen. Zodat u maximaal kunt genieten van uw tuin! In een ontwerp zijn veel dingen van belang. Wat doet u in graag in uw tuin? Wij besteden veel aandacht aan wat uw ideeën zijn over de tuin. Wat is het gebruik van uw tuin? Houdt u van tuinieren of spreekt een onderhoudsvriendelijke tuin u meer aan? Welke materialen spreken u aan? Wilt u een strakke tuin of juist een heel natuurlijk tuin?
Al deze zaken worden zorgvuldig met u doorgenomen, zodat de tuin helemaal past bij uw beleving. Ook bestrating, verlichting, plantkeuze, kleurgebruik komen aan bod.

Graag maken wij uw ontwerp met oog voor detail en duurzaamheid. Op afspraak komen wij bij u langs en inventariseren uw wensen. Daarna maken we een tekening, die met u wordt besproken. Als het ontwerp naar uw tevredenheid is gaan we aan de slag.

“Garden Design bestaat uit vakmensen met echte passie voor hun vak
en dat merk je aan alles!”

Bedrijfstuinen

Ook bedrijfstuinen of bedrijfsterreinen worden door ons onderhouden. Het hele jaar door zorgen wij dat uw bedrijfsterrein conform uw wensen wordt onderhouden. We sluiten hiervoor onderhoudscontracten af.

Neem gerust contact op voor meer informatie over de onze mogelijkheden en ideeen voor bedrijfstuinen.

Renovatietuin

Door een verbouwing/uitbouw kan het zijn dat uw tuin niet meer aansluit op uw woning. Of er is een schuurtje verwijderd. Allemaal ingrepen met grote gevolgen voor uw tuin.

Graag helpen wij u een goed plan op te stellen om de tuin te renoveren en daar aan te passen waar nodig. Zodat deze weer voldoet aan uw wensen. Wilt u uw tuin renoveren? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Sierbestrating

Bestrating is vaak beeld bepalend in de tuin. Daarom is het van belang dat er gekeken wordt naar de functie, de kleur en het soort bestrating. Met hoeveel personen zitten we gemiddeld op het terras? Worden het strakke tegels of een getrommelde kleine steen?

Bij Van Essen Sierbestrating te Westervoort kunt u altijd langs lopen om ideeën op te doen. VAN ESSEN Westervoort

Werkgebied van Garden Design

Garden Design werkt in de Liemers, maar ook daarbuiten. Wij hebben met veel plezier tuinen gerealiseerd in onder andere de volgende plaatsen: Duiven, Zevenaar, Pannerden, Babberich, Beek, Groessen, Westervoort, Arnhem, Elst, Velp, Rheden, Dieren, Apeldoorn, Angerlo, Huissen, Heteren, enzovoorts.

Contactinformatie

Garden Design
Monnetstraat 4
6904 LS Zevenaar
0316-280671 Fax 0316-540970

Bel mij terug

Heeft u een vraag waarover u teruggebeld wilt worden? Klik dan hier
Copyright © Hoveniersbedrijf Garden Design 2013-2024
Webdesign & development by: Timeless Design