U bevindt zich hier: Home  »  Garden design

Over Garden Design

Garden Design bestaat sinds 1997. We zijn destijds gestart in Duiven. Marcel Visser is de gedreven vakman achter het bedrijf.

Als 12-jarige heeft Marcel Visser al voor het groen gekozen. Zijn opleiding volgde hij op de Rank (Lagere Tuinbouwschool) in Velp en daarna ging hij naar de Middelbare Tuinbouwschool in Nijmegen. Echt een zeer ervaren praktijkman dus! Op vele plaatsen deed hij werkervaring op in het onderhoud en de aanleg van tuinen, voordat hij in 1997 met Garden Design begon.
Marcel Visser vindt vooral tevreden klanten belangrijk. “Ik geniet het meest als de klant 100% tevreden is, en daarnaast je creativiteit kwijt kunnen in de tuin, echt een mooi product maken, eer hebben van je werk”.

"Garden Design is kleinschalig, vakkundig creatief en innovatief,
heeft alles onder 1 dak; van ontwerp tot onderhoud."

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Ben je thuis in het groen en heb je twee rechterhanden?
Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging?
Informeer dan naar de mogelijkheden binnen ons bedrijf.

Ons team bestaat uit gedreven, enthousiaste hoveniers. Wij vinden het belangrijk om te investeren in de opleiding van mensen en zijn daarom een erkend leerbedrijf. We vinden het prettig onze kennis over te dragen aan jonge, gemotiveerde mensen.

Informeer verder

Werkgebied van Garden Design

Garden Design werkt in de Liemers, maar ook daarbuiten. Wij hebben met veel plezier tuinen gerealiseerd in onder andere de volgende plaatsen: Duiven, Zevenaar, Pannerden, Babberich, Beek, Groessen, Westervoort, Arnhem, Elst, Velp, Rheden, Dieren, Apeldoorn, Angerlo, Huissen, Heteren, enzovoorts.

Contactinformatie

Garden Design
Monnetstraat 4
6904 LS Zevenaar
0316-280671 Fax 0316-540970

Bel mij terug

Heeft u een vraag waarover u teruggebeld wilt worden? Klik dan hier
Copyright © Hoveniersbedrijf Garden Design 2013-2024
Webdesign & development by: Timeless Design