U bevindt zich hier: Home  »  Tuin aanleg

Tuin aanleg

Wij onderscheiden ons door het leveren van kwaliteit. Mooie en degelijke materialen, het liefst duurzaam. Ons ervaren team is van alle markten thuis. Wij hebben al veel verschillende projecten gedaan. Grote tuinen, kleine tuinen, bedrijfstuinen, boerderij- en stadstuinen. De basis van de tuin is belangrijkste. We hebben machines en gereedschappen om het grondwerk te doen. Ook hebben we ervaring in het leggen van allerlei verschillende bestrating, zowel opritten, half verharding, sierbestrating als dakterrassen.
Hierna komen de beeldbepalende elementen zoals: een pergola, een vijver of tuinhuis. Vervolgens zorgen we voor de beplanting, die passend is bij het ontwerp, de tuin en uw persoonlijke voorkeuren. Ook kunnen we de aanleg van een lichtplan realiseren. Op die manier kunt u ook ’s avonds van uw tuin genieten!

"Garden Design kan u naast het aanleggen van uw tuin u ook voorzien van een eigen/uniek ontwerp voor uw tuin."

Erfafscheiding

Het maken van een afscheiding die de tuin begrensd.
Dit kan zijn door middel van groen denk hierbij aan diverse soorten hagen, bladverliezend of bladhoudend. Of door gebruik te maken van coniferen om een smalle en altijd groene haag te verwezenlijken. Bij voldoende ruimte zorgt een struweelhaag (los groeiende haag) voor volop leven in de tuin.

Verder zijn er ook nog mogelijkheden met constructies zoals houten schuttingen, betongaas en composiet. Dit alles uiteraard FSC gekeurd. Hierin is voldoende keus. Er zijn ook talloze klimplanten die er voor zorgen dat het een mooi groen en bloeiend uiterlijk krijgt zodat een schutting gaat leven.

Wij zijn onder andere dealer van Elephant tuinproducten maar verwerken ook alle andere producten. Voor de ‘doe het zelver’ kunnen wij ook materialen leveren en handige tips aandragen.

Aanleg waterpartijen

Water geeft altijd een verassend effect in de tuin. Een strakke aluminium vijver bak of een vijvermuur. Een waterschaal of een mooi waterbeeld dat de show steelt.

Maar ook de al bekende vijver met al zijn ruimte voor waterdieren en planten geeft extra waarde aan uw tuin. Er zijn vele mogelijkheden met diverse materialen.
Graag helpen wij u verder.

BTW Voordeel in 2014

De BTW op de arbeid is verlaagd van 21% naar 6% tot 31 december 2014. Het verlaagde tarief op arbeid van hoveniers voor tuinaanleg en –onderhoud is van toepassing op tuinen bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Het pand dient minimaal 2 jaar als woning gebruikt te worden.

Werkgebied van Garden Design

Garden Design werkt in de Liemers, maar ook daarbuiten. Wij hebben met veel plezier tuinen gerealiseerd in onder andere de volgende plaatsen: Duiven, Zevenaar, Pannerden, Babberich, Beek, Groessen, Westervoort, Arnhem, Elst, Velp, Rheden, Dieren, Apeldoorn, Angerlo, Huissen, Heteren, enzovoorts.

Contactinformatie

Garden Design
Monnetstraat 4
6904 LS Zevenaar
0316-280671 Fax 0316-540970

Bel mij terug

Heeft u een vraag waarover u teruggebeld wilt worden? Klik dan hier
Copyright © Hoveniersbedrijf Garden Design 2013-2024
Webdesign & development by: Timeless Design